Barrilet de Santa Tecla 2015

Tarragona és Santa Tecla, i Santa Tecla és Chartreuse. L’estreta relació entre la ciutat i aquest licor francès es remunta a principis del segle passat, quan els monjos cartoixans que el produïen van ser expulsats de França i es van instal·lar a la Plaça dels Infants, on s’estarien fins el 1990.

El barrilet de les festes, l’envàs on es ven la popularíssima mamadeta (barreja de Chartreuse groc, verd i granissat de llimona), s’ha convertit en una icona de la Festa Major de la ciutat; algo imprescindible per gaudir de les festes com cal ja sigui de nit, vespre, migdia o, perquè no, matí. Com a tarragoní és tot un honor i privilegi que tots i cada un dels 14.000 barrilets que es vendran a Tarragona porti el meu segell.

El disseny, encarregat per la pròpia casa Chartreuse, és l’adaptació del logotip dels 30 anys del Drac de Sant Roc a la part frontal, i el lema “la beguda de les festes” encapçalat per l’escut de la ciutat a la part posterior. Amb la gent de Charteuse vam decidir innovar amb el color del barrilet i provar amb un verd llima, trencant així la tendència dels últims anys de fer-lo alternativament d’un verd o groc molt estàndard.

El barrilet està enllestit, doncs. Ara només queda fotre-li gasto. Salut!

Adobe Illustrator / Març de 2015

barriletdavant
Disseny frontal
barriletdarrere
Disseny posterior
barrilet
Resultat

foto

detalls
Detalls
mides
Primeres proves sobre barrilet
esbossos
Esbossos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s